- Bewaar

- Bewaar
Krokante aubergine met gegrilde berloumi en tomatensalade
Onze drankensuggesties
Wijn Estandon Lumière rosé A.O.P. Coteaux Varois en Provence Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Meng het paneermeel met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Pers het knoflook. Snipper de sjalot fijn. Pluk de blaadjes basilicum, hou er enkele opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn. Snij de berloumi in plakken.
-
Snij de trostomaten in 2 en meng met de halfgedroogde tomaten. Voeg 2 el van de olie toe samen met het knoflook, het fijngesnipperde basilicum en de sjalot.
-
Snij de aubergines in plakken van ± 1,5 cm dik. Haal door de olijfolie en vervolgens door het paneermeel en druk goed aan zodat er een laagje blijft kleven.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de aubergines en de Berloumi ± 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel de aubergines over een serveerschaal, schik er de Berloumi op en verdeel er de tomatensalade over. Werk af met de blaadjes basilicum.
Onze drankensuggesties
Wijn Estandon Lumière rosé A.O.P. Coteaux Varois en Provence Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Meng het paneermeel met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Pers het knoflook. Snipper de sjalot fijn. Pluk de blaadjes basilicum, hou er enkele opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn. Snij de berloumi in plakken.
-
Snij de trostomaten in 2 en meng met de halfgedroogde tomaten. Voeg 2 el van de olie toe samen met het knoflook, het fijngesnipperde basilicum en de sjalot.
-
Snij de aubergines in plakken van ± 1,5 cm dik. Haal door de olijfolie en vervolgens door het paneermeel en druk goed aan zodat er een laagje blijft kleven.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de aubergines en de Berloumi ± 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel de aubergines over een serveerschaal, schik er de Berloumi op en verdeel er de tomatensalade over. Werk af met de blaadjes basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Estandon Lumière rosé A.O.P. Coteaux Varois en Provence Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier