- Bewaar

- Bewaar
Minipizza's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de ansjovis uitlekken op keukenpapier en snij in 2.
-
Snij de mozzarella in plakjes en daarna in reepjes.
-
Snij de geitenkaas in 10 schijfjes.
-
Scheur het basilicum in reepjes.
-
Bereiding:
-
Haal 20 individuele rondjes uit het deeg (bv. met een glaasje) en leg op een ingeoliede bakplaat. Verdeel over elk stukje 1 koffiel. tomatensaus.
-
Beleg de helft van de minipizza's met de ansjovis, geraspte kaas, tijm en olijven. Kruid met peper en wat zout (de ansjovis is al erg gezouten).
-
Beleg de andere helft met de mozzarella, geitenkaas, vers basilicum, oregano en paprika. Kruid met peper en zout.
-
Schuif 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven tot de pizza's goudbruin en knapperig zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de ansjovis uitlekken op keukenpapier en snij in 2.
-
Snij de mozzarella in plakjes en daarna in reepjes.
-
Snij de geitenkaas in 10 schijfjes.
-
Scheur het basilicum in reepjes.
-
Bereiding:
-
Haal 20 individuele rondjes uit het deeg (bv. met een glaasje) en leg op een ingeoliede bakplaat. Verdeel over elk stukje 1 koffiel. tomatensaus.
-
Beleg de helft van de minipizza's met de ansjovis, geraspte kaas, tijm en olijven. Kruid met peper en wat zout (de ansjovis is al erg gezouten).
-
Beleg de andere helft met de mozzarella, geitenkaas, vers basilicum, oregano en paprika. Kruid met peper en zout.
-
Schuif 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven tot de pizza's goudbruin en knapperig zijn.