- Bewaar

- Bewaar
Papillot van zalm met tagliatelle van groenten
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond bier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snij de prei in lange slierten.
-
Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min. Voeg de zure room toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Meng goed.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op. Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ±15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond bier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snij de prei in lange slierten.
-
Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min. Voeg de zure room toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Meng goed.
-
Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op. Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ±15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond bier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië