Papillot van zalm met tagliatelle van groenten
Papillot van zalm met tagliatelle van groenten

Papillot van zalm met tagliatelle van groenten

1 u.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 629 kcal
Energie 2632 kj
Vet 38.5 g
Verzadigd vet 11.8 g
Koolhydraat 29.7 g
Suiker 18.5 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 33.4 g
Zout 1.7 g
natrium 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snij de prei in lange slierten.

  4. Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  5. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min. Voeg de zure room toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Meng goed.

  6. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op. Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ±15 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snij de prei in lange slierten.

  4. Kook de ongeschilde aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  5. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de wortelen en de prei 5 min. Voeg de zure room toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Meng goed.

  6. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een stuk zalm op. Breng op smaak met de witte wijn, de peper en het zeezout. Sluit de papillotten en zet ±15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 629 kcal
Energie 2632 kj
Vet 38.5 g
Verzadigd vet 11.8 g
Koolhydraat 29.7 g
Suiker 18.5 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 33.4 g
Zout 1.7 g
natrium 0.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tongerlo Blond bier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal