- Bewaar

- Bewaar
Pastaschelpen met ricotta-pestovulling
Onze drankensuggesties
Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bier Leffe Bruin donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Kook de pasta 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de mozzarellabolletjes in 2.
-
Pluk de basilicum en scheur de blaadjes in 2. Meng ze met de ricotta, de Grana Padano en de pesto. Kruid met peper en zout.
-
Vul de conchiglioni met de ricottamengeling.
-
Kruid de passata met peper en zout en giet in een ovenschaal. Schik er de gevulde pastaschelpen op, giet er de room bij en verdeel er de mozzarella over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bier Leffe Bruin donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Kook de pasta 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de mozzarellabolletjes in 2.
-
Pluk de basilicum en scheur de blaadjes in 2. Meng ze met de ricotta, de Grana Padano en de pesto. Kruid met peper en zout.
-
Vul de conchiglioni met de ricottamengeling.
-
Kruid de passata met peper en zout en giet in een ovenschaal. Schik er de gevulde pastaschelpen op, giet er de room bij en verdeel er de mozzarella over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië Bier Leffe Bruin donker abdijbier