- Bewaar

- Bewaar
Pastaslaatje met gegrilde aubergine en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen het teentje knoflook fijn en meng met de olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
-
Hak de spinazie grof. Snipper de blaadjes oregano en de lente-uitjes fijn. Laat de aubergines uitlekken.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes en de kerstomaten in 2.
-
Meng de kerstomaten, de spinazie, de lente-uitjes, de oregano, de uitgelekte aubergines en gedroogde tomaten onder de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
-
Meng de vinaigrette net voor het opdienen onder het slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen het teentje knoflook fijn en meng met de olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
-
Hak de spinazie grof. Snipper de blaadjes oregano en de lente-uitjes fijn. Laat de aubergines uitlekken.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes en de kerstomaten in 2.
-
Meng de kerstomaten, de spinazie, de lente-uitjes, de oregano, de uitgelekte aubergines en gedroogde tomaten onder de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
-
Meng de vinaigrette net voor het opdienen onder het slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc