- Bewaar

- Bewaar
Pittige pizza met spinazie en mozzarella
Onze drankensuggesties
Bier Belle-Coste A.O.P. Costières de Nîmes Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Sardegna - Italië Wijn Château de Belle-Coste A.C. Costières de Nîmes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uitlekken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de mozzarella in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de vellen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Snij het overtollige bakpapier af en bestrijk het deeg met de olijfolie.
-
Verdeel de runderreepjes over de pizza's, samen met de fijngesnipperde sjalotten, de spinazie en de schijfjes mozzarella. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Belle-Coste A.O.P. Costières de Nîmes Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Sardegna - Italië Wijn Château de Belle-Coste A.C. Costières de Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uitlekken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de mozzarella in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de vellen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Snij het overtollige bakpapier af en bestrijk het deeg met de olijfolie.
-
Verdeel de runderreepjes over de pizza's, samen met de fijngesnipperde sjalotten, de spinazie en de schijfjes mozzarella. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Belle-Coste A.O.P. Costières de Nîmes Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Sardegna - Italië Wijn Château de Belle-Coste A.C. Costières de Nîmes