Pittige pizza met spinazie en mozzarella
Pittige pizza met spinazie en mozzarella

Pittige pizza met spinazie en mozzarella

30 min.
Hoofdgerecht
2 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1468 kcal
Vet 54.4 g
Koolhydraat 130.4 g
Eiwit 101.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uitlekken.

  4. Snipper de sjalotten fijn.

  5. Snij de mozzarella in sneetjes.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  8. Leg de vellen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Snij het overtollige bakpapier af en bestrijk het deeg met de olijfolie.

  9. Verdeel de runderreepjes over de pizza's, samen met de fijngesnipperde sjalotten, de spinazie en de schijfjes mozzarella. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  10. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de spinazie volledig ontdooien en laat uitlekken.

  4. Snipper de sjalotten fijn.

  5. Snij de mozzarella in sneetjes.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  8. Leg de vellen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Snij het overtollige bakpapier af en bestrijk het deeg met de olijfolie.

  9. Verdeel de runderreepjes over de pizza's, samen met de fijngesnipperde sjalotten, de spinazie en de schijfjes mozzarella. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  10. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1468 kcal
Vet 54.4 g
Koolhydraat 130.4 g
Eiwit 101.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Belle-Coste A.O.P. Costières de Nîmes Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Sardegna - Italië Wijn Château de Belle-Coste A.C. Costières de Nîmes

Bekijk het recept digitaal