- Bewaar

- Bewaar
Pizza bianca met courgette en gorgonzola
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Glutenvrij bier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in heel dunne schijfjes.
-
Roer de mascarpone wat los met een vork.
-
Snij de gorgonzola in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol de vellen pizzadeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat. Verdeel de mascarpone over de 2 vellen en smeer goed uit met de bolle kant van een lepel tot op 1 cm van de rand.
-
Kruid goed met zwarte peper en een beetje zout en verdeel er de gorgonzola en de courgetteschijfjes over.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C. Bak de pizza's 20 min. in de oven. Bestrooi na 10 min. met de pijnboompitten.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de pizza's met de olijfolie en verdeel er de rucola over.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Glutenvrij bier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in heel dunne schijfjes.
-
Roer de mascarpone wat los met een vork.
-
Snij de gorgonzola in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol de vellen pizzadeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat. Verdeel de mascarpone over de 2 vellen en smeer goed uit met de bolle kant van een lepel tot op 1 cm van de rand.
-
Kruid goed met zwarte peper en een beetje zout en verdeel er de gorgonzola en de courgetteschijfjes over.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C. Bak de pizza's 20 min. in de oven. Bestrooi na 10 min. met de pijnboompitten.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de pizza's met de olijfolie en verdeel er de rucola over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Glutenvrij bier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence