- Bewaar

- Bewaar
Pizza Funghi met Italiaanse ham en ei
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Cuvée Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in plakjes en de mozzarella in blokjes. Scheur de sneetjes prosciutto in reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 1 of 2 bakplaten. Bestrijk met passata tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel er de ui en het knoflook over. Kruid met peper, zout en de oregano. Bestrooi met de kaasschilfers en verdeel er de champignons, de mozzarella en de prosciutto over.
-
Breek boven elke pizza 2 eieren en kruid met zwarte peper.
-
Bak 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Werk af met de rucola.
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Cuvée Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in plakjes en de mozzarella in blokjes. Scheur de sneetjes prosciutto in reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 1 of 2 bakplaten. Bestrijk met passata tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel er de ui en het knoflook over. Kruid met peper, zout en de oregano. Bestrooi met de kaasschilfers en verdeel er de champignons, de mozzarella en de prosciutto over.
-
Breek boven elke pizza 2 eieren en kruid met zwarte peper.
-
Bak 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Werk af met de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Cuvée Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier