Pizza Funghi met Italiaanse ham en ei
Pizza Funghi met Italiaanse ham en ei

Pizza Funghi met Italiaanse ham en ei

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2636 kj
Energie 630 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraat 64.7 g
Suiker 6.9 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 38 g
Zout 4.3 g
natrium 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.

  3. Snij de champignons in plakjes en de mozzarella in blokjes. Scheur de sneetjes prosciutto in reepjes.

  4. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  5. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 1 of 2 bakplaten. Bestrijk met passata tot op 1 cm van de rand.

  6. Verdeel er de ui en het knoflook over. Kruid met peper, zout en de oregano. Bestrooi met de kaasschilfers en verdeel er de champignons, de mozzarella en de prosciutto over.

  7. Breek boven elke pizza 2 eieren en kruid met zwarte peper.

  8. Bak 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Werk af met de rucola.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.

  3. Snij de champignons in plakjes en de mozzarella in blokjes. Scheur de sneetjes prosciutto in reepjes.

  4. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  5. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 1 of 2 bakplaten. Bestrijk met passata tot op 1 cm van de rand.

  6. Verdeel er de ui en het knoflook over. Kruid met peper, zout en de oregano. Bestrooi met de kaasschilfers en verdeel er de champignons, de mozzarella en de prosciutto over.

  7. Breek boven elke pizza 2 eieren en kruid met zwarte peper.

  8. Bak 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Werk af met de rucola.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2636 kj
Energie 630 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraat 64.7 g
Suiker 6.9 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 38 g
Zout 4.3 g
natrium 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Granbeau Grande Cuvée Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier

Bekijk het recept digitaal