- Bewaar

- Bewaar
Pizza met mosselen en inktvis
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren mosselen oppervlakkig ontdooien.
-
Spoel verse mosselen onder koud water. Gaar ze 3 à 4 min. afgedekt op een hoog vuur tot de schelpen opengaan. Haal de mosselen uit hun schelp.
-
Laat de inktvisringen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne ringen.
-
Snij de rode uien in ringen en snipper het basilicum fijn.
-
Meng de ricotta met de pesto.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Rol de pizzadegen (met het bakpapier) open op een bakplaat. Besmeer met de passata tot op 2 cm van de rand.
-
Bestrooi met de ui- en paprikaringen. Verdeel er de mosselen en de inktvisringen over.
-
Beleg met plakjes mozzarella en lepel hier en daar een toefje pestoricottamengeling.
-
Bak de pizza's ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pizza's met het fijngesnipperd basilicum en kruid met peper. Serveer met een groen slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren mosselen oppervlakkig ontdooien.
-
Spoel verse mosselen onder koud water. Gaar ze 3 à 4 min. afgedekt op een hoog vuur tot de schelpen opengaan. Haal de mosselen uit hun schelp.
-
Laat de inktvisringen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne ringen.
-
Snij de rode uien in ringen en snipper het basilicum fijn.
-
Meng de ricotta met de pesto.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Rol de pizzadegen (met het bakpapier) open op een bakplaat. Besmeer met de passata tot op 2 cm van de rand.
-
Bestrooi met de ui- en paprikaringen. Verdeel er de mosselen en de inktvisringen over.
-
Beleg met plakjes mozzarella en lepel hier en daar een toefje pestoricottamengeling.
-
Bak de pizza's ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pizza's met het fijngesnipperd basilicum en kruid met peper. Serveer met een groen slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie