- Bewaar

- Bewaar
Pizza primavera met knoflookolie en artisjok
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Houblon Sterk blond bier met intense hoparoma's. In de krachtige smaak zitten verfijnde citrustoetsen en een bittertje.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Spoel de artisjokharten onder koud water en laat goed uitlekken. Snij ze in de lengte in 4 of 6.
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Pers de halve citroen.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Meng het knoflook, de lente-uitjes en het citroensap onder de olijfolie. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bestrijk het deeg met de gekruide olijfolie en bestrooi met de blaadjes spinazie en de courgetteslierten.
-
Verdeel er de stukken artisjok en de schijfjes mozzarella over.
-
Bestrooi met de hazelnoten en de geraspte kaas. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Houblon Sterk blond bier met intense hoparoma's. In de krachtige smaak zitten verfijnde citrustoetsen en een bittertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Spoel de artisjokharten onder koud water en laat goed uitlekken. Snij ze in de lengte in 4 of 6.
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Pers de halve citroen.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Meng het knoflook, de lente-uitjes en het citroensap onder de olijfolie. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bestrijk het deeg met de gekruide olijfolie en bestrooi met de blaadjes spinazie en de courgetteslierten.
-
Verdeel er de stukken artisjok en de schijfjes mozzarella over.
-
Bestrooi met de hazelnoten en de geraspte kaas. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Houblon Sterk blond bier met intense hoparoma's. In de krachtige smaak zitten verfijnde citrustoetsen en een bittertje.