- Bewaar

- Bewaar
Pizza van naanbrood met courgette en kerstomaten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette met een dunschiller in dunne, lange plakken.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besmeer elk naanbrood met 2 eetl. passata. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de mozzarella over de naanbroden. Bedek met de courgette en de helft van de kerstomaten.
-
Kruid met de Italiaanse kruiden en een beetje zwarte peper. Bestrooi met de emmentaler. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de olijfolie met de wittewijnazijn en het hennepzaad. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de rucola en de rest van de kerstomaten in een slakom en overgiet met de vinaigrette.
Deze pizza is ook lekker met blauwgeaderde kaas, geitenkaas … Probeer zeker ook eens andere groenten zoals paprika of aubergine. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 1/4 ongeschilde courgette in blokjes. Snij 1/3 bolletje mozzarella in blokjes. Snij 4 kerstomaten in 2. Hak 5 g rucola grof. 2 Besmeer 1/2 naanbrood met 2 eetl. passata en bedek met de courgette, de mozzarella en de kerstomaten. Bestrooi met een snuifje Italiaanse kruidenmix. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C. 3 Bedruppel met 1 koffiel. plantaardige olie en werk af met de rucola. Snij in stukken.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette met een dunschiller in dunne, lange plakken.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besmeer elk naanbrood met 2 eetl. passata. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de mozzarella over de naanbroden. Bedek met de courgette en de helft van de kerstomaten.
-
Kruid met de Italiaanse kruiden en een beetje zwarte peper. Bestrooi met de emmentaler. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de olijfolie met de wittewijnazijn en het hennepzaad. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de rucola en de rest van de kerstomaten in een slakom en overgiet met de vinaigrette.
Deze pizza is ook lekker met blauwgeaderde kaas, geitenkaas … Probeer zeker ook eens andere groenten zoals paprika of aubergine. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 1/4 ongeschilde courgette in blokjes. Snij 1/3 bolletje mozzarella in blokjes. Snij 4 kerstomaten in 2. Hak 5 g rucola grof. 2 Besmeer 1/2 naanbrood met 2 eetl. passata en bedek met de courgette, de mozzarella en de kerstomaten. Bestrooi met een snuifje Italiaanse kruidenmix. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C. 3 Bedruppel met 1 koffiel. plantaardige olie en werk af met de rucola. Snij in stukken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc