- Bewaar

- Bewaar
Reeragout met veenbessen, pistaches, kroketjes en witloofslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Château Capitoul « Grand Terroir » A.O.P. La Clape Bier Kasteel Donker Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de wortelen en de selder in kleine blokjes. Snipper de ui fijn. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en bestrooi met de bloem. Meng goed.
-
Voeg de wortelen, de selderij en de ui toe, evenals de tomatenpuree, de tijm en het laurierblad. Voeg de wildfond toe en roer de kandijsiroop erdoor. Dek af en laat 1 uur op laag vuur sudderen
-
Snij intussen het witloof in dunne reepjes en meng onder de veldsla. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de azijn, de mosterd, peper en zout. Hak de pistachenoten grof.
-
Voeg de bosbessen en de veenbessen toe aan de ragout en laat nog 30 min. verder sudderen. Voeg de laatste 5 min. de room toe.
-
Bak intussen de kroketten 3 à 4 min. in de friteuse op 175 °C.
-
Werk de ragout af met de pistachenoten. Giet de vinaigrette over het witloofslaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Capitoul « Grand Terroir » A.O.P. La Clape Bier Kasteel Donker Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de wortelen en de selder in kleine blokjes. Snipper de ui fijn. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en bestrooi met de bloem. Meng goed.
-
Voeg de wortelen, de selderij en de ui toe, evenals de tomatenpuree, de tijm en het laurierblad. Voeg de wildfond toe en roer de kandijsiroop erdoor. Dek af en laat 1 uur op laag vuur sudderen
-
Snij intussen het witloof in dunne reepjes en meng onder de veldsla. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de azijn, de mosterd, peper en zout. Hak de pistachenoten grof.
-
Voeg de bosbessen en de veenbessen toe aan de ragout en laat nog 30 min. verder sudderen. Voeg de laatste 5 min. de room toe.
-
Bak intussen de kroketten 3 à 4 min. in de friteuse op 175 °C.
-
Werk de ragout af met de pistachenoten. Giet de vinaigrette over het witloofslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Capitoul « Grand Terroir » A.O.P. La Clape Bier Kasteel Donker Sterk donker bier