In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Snipper het bieslook fijn en meng met de blaadjes peterselie, basilicum, munt en citroenmelisse. Besprenkel met de extra vierge olijfolie, het oranjebloesemwater en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout en meng goed.
Verdeel de carpaccio over de borden en versier met het kruidenslaatje. Hak de pistachenoten grof en bestrooi er de carpaccio mee.
Maak krullen van pecorino met een dunschiller en versier er de borden mee. Werk af met enkele druppels extra vierge olijfolie en versgemalen zwarte peper.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Snipper het bieslook fijn en meng met de blaadjes peterselie, basilicum, munt en citroenmelisse. Besprenkel met de extra vierge olijfolie, het oranjebloesemwater en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout en meng goed.
Verdeel de carpaccio over de borden en versier met het kruidenslaatje. Hak de pistachenoten grof en bestrooi er de carpaccio mee.
Maak krullen van pecorino met een dunschiller en versier er de borden mee. Werk af met enkele druppels extra vierge olijfolie en versgemalen zwarte peper.