Rundercarpaccio met kruidenslaatje
Rundercarpaccio met kruidenslaatje

Rundercarpaccio met kruidenslaatje

15 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 419 kcal
Vet 39.1 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 15.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper het bieslook fijn en meng met de blaadjes peterselie, basilicum, munt en citroenmelisse. Besprenkel met de extra vierge olijfolie, het oranjebloesemwater en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout en meng goed.

  3. Verdeel de carpaccio over de borden en versier met het kruidenslaatje. Hak de pistachenoten grof en bestrooi er de carpaccio mee.

  4. Maak krullen van pecorino met een dunschiller en versier er de borden mee. Werk af met enkele druppels extra vierge olijfolie en versgemalen zwarte peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper het bieslook fijn en meng met de blaadjes peterselie, basilicum, munt en citroenmelisse. Besprenkel met de extra vierge olijfolie, het oranjebloesemwater en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout en meng goed.

  3. Verdeel de carpaccio over de borden en versier met het kruidenslaatje. Hak de pistachenoten grof en bestrooi er de carpaccio mee.

  4. Maak krullen van pecorino met een dunschiller en versier er de borden mee. Werk af met enkele druppels extra vierge olijfolie en versgemalen zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 419 kcal
Vet 39.1 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 15.5 g

Bekijk het recept digitaal