Scampi met kerrie-appeltjes
Scampi met kerrie-appeltjes

Scampi met kerrie-appeltjes

15 min.
Voorgerecht
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 12 gepelde voorgekookte scampi's ontdooien en dep goed droog. Snij 1 ongeschilde appel in blokjes. Verhit 1 eetl. olijfolie, bak de appeltjes mooi goudbruin en bestrooi ze met 1 koffiel. kerriepoeder. Meng goed en voeg 1 eetl. honing toe. Verdeel over 12 glaasjes. Bak ondertussen de scampi's 2 min., kruid met peper en zout en zet recht op de appeltjes. Werk af met een blaadje platte peterselie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 12 gepelde voorgekookte scampi's ontdooien en dep goed droog. Snij 1 ongeschilde appel in blokjes. Verhit 1 eetl. olijfolie, bak de appeltjes mooi goudbruin en bestrooi ze met 1 koffiel. kerriepoeder. Meng goed en voeg 1 eetl. honing toe. Verdeel over 12 glaasjes. Bak ondertussen de scampi's 2 min., kruid met peper en zout en zet recht op de appeltjes. Werk af met een blaadje platte peterselie.

Bekijk het recept digitaal