- Bewaar

- Bewaar
Scampibrochette met fris slaatje
Onze drankensuggesties
Wijn `Beau Chêne' A.O.P. Sancerre Domaine Reverdy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2. Snij daarna in de lengte in fijne reepjes. Meng onder de veldsla
-
Snipper het bieslook fijn. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel het witloofslaatje over kleine glaasjes en werk af met de dressing. Geef er een scampibrochette bij (met of zonder stokje).
Onze drankensuggesties
Wijn `Beau Chêne' A.O.P. Sancerre Domaine Reverdy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2. Snij daarna in de lengte in fijne reepjes. Meng onder de veldsla
-
Snipper het bieslook fijn. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel het witloofslaatje over kleine glaasjes en werk af met de dressing. Geef er een scampibrochette bij (met of zonder stokje).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn `Beau Chêne' A.O.P. Sancerre Domaine Reverdy