Scampibrochette met fris slaatje
Scampibrochette met fris slaatje

Scampibrochette met fris slaatje

20 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1452 kj
Energie 347 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 10.5 g
Suiker 9.3 g
Vezel 2.1 g
Eiwit 16.7 g
Zout 1.8 g
natrium 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min.)

    Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2. Snij daarna in de lengte in fijne reepjes. Meng onder de veldsla

  2. Snipper het bieslook fijn. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.

  3. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  4. Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op de barbecue.

  5. Verdeel het witloofslaatje over kleine glaasjes en werk af met de dressing. Geef er een scampibrochette bij (met of zonder stokje).

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min.)

    Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2. Snij daarna in de lengte in fijne reepjes. Meng onder de veldsla

  2. Snipper het bieslook fijn. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.

  3. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  4. Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op de barbecue.

  5. Verdeel het witloofslaatje over kleine glaasjes en werk af met de dressing. Geef er een scampibrochette bij (met of zonder stokje).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1452 kj
Energie 347 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 10.5 g
Suiker 9.3 g
Vezel 2.1 g
Eiwit 16.7 g
Zout 1.8 g
natrium 0.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn `Beau Chêne' A.O.P. Sancer­r­e Domaine Rever­dy

Bekijk het recept digitaal