- Bewaar

- Bewaar
Shepherd's pie met groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water. Kook ze 20 à 25 min. gaar in lichtgezouten water. Laat afkoelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij intussen de champignons in schijfjes en scheur de oesterzwammen in fijne repen.
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de champignons, de oesterzwammen en de peterselie toe en kruid met peper en zout. Laat 5 min. bakken. Overgiet met de groentebouillon en laat nog 1 min. garen.
-
Haal van het vuur en meng er de sojasaus onder. Schep in een ovenschaal.
-
Meng de aardappelblokjes, de sesamzaadjes en de geraspte kaas in een kom en overgiet met de room. Verdeel over de paddenstoelen.
-
Zet de ovenschaal 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 à 3 min. eventueel de ovengrill aan als de krielaardappelen nog niet gekleurd zijn.
-
Afwerking:
-
Serveer met een groen slaatje.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6m Bereiding (25 min.) 1 Schil 2 krielaardappelen en snij samen met 2 champignons en 1 oesterzwam in stukjes. 2 Kook samen 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Snipper ondertussen 2 blaadjes peterselie fijn. 4 Pureer de krielaardappelen en de paddenstoelen en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en de peterselie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water. Kook ze 20 à 25 min. gaar in lichtgezouten water. Laat afkoelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij intussen de champignons in schijfjes en scheur de oesterzwammen in fijne repen.
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de champignons, de oesterzwammen en de peterselie toe en kruid met peper en zout. Laat 5 min. bakken. Overgiet met de groentebouillon en laat nog 1 min. garen.
-
Haal van het vuur en meng er de sojasaus onder. Schep in een ovenschaal.
-
Meng de aardappelblokjes, de sesamzaadjes en de geraspte kaas in een kom en overgiet met de room. Verdeel over de paddenstoelen.
-
Zet de ovenschaal 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 à 3 min. eventueel de ovengrill aan als de krielaardappelen nog niet gekleurd zijn.
-
Afwerking:
-
Serveer met een groen slaatje.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6m Bereiding (25 min.) 1 Schil 2 krielaardappelen en snij samen met 2 champignons en 1 oesterzwam in stukjes. 2 Kook samen 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Snipper ondertussen 2 blaadjes peterselie fijn. 4 Pureer de krielaardappelen en de paddenstoelen en meng er 1 koffiel. plantaardige olie en de peterselie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië