- Bewaar

- Bewaar
Wentelteefjes met gebakken appel en plattekaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de appelen en snij in fijne partjes.
-
Klop de eieren los met de melk en 2 el. suiker.
-
Smelt 1 el boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de partjes appel goudbruin. Bestrooi met 1 el suiker. Haal uit de pan.
-
Wentel intussen de sneetjes brood door het eiermengsel.
-
Smelt 1 el boter in de pan van de appeltjes en bak de sneetjes brood 2 min. aan elke kant.
-
Verdeel de wentelteefjes over de borden en werk af met de plattekaas en de appeltjes. Bestrooi met de hagelslag.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de appelen en snij in fijne partjes.
-
Klop de eieren los met de melk en 2 el. suiker.
-
Smelt 1 el boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de partjes appel goudbruin. Bestrooi met 1 el suiker. Haal uit de pan.
-
Wentel intussen de sneetjes brood door het eiermengsel.
-
Smelt 1 el boter in de pan van de appeltjes en bak de sneetjes brood 2 min. aan elke kant.
-
Verdeel de wentelteefjes over de borden en werk af met de plattekaas en de appeltjes. Bestrooi met de hagelslag.