- Bewaar

- Bewaar
Fruitpapillot met mascarpone en Brusselse wafel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de diepgevroren bosvruchten met de mascarpone en de crème de cassis.
-
Snij het vanillestokje in 2 en schraap er de zwarte pitjes uit. Doe de vanillepitjes en het kaneelstokje bij de mengeling met de bosvruchten.
-
Doe de bereiding in een Q-bag of in een papillot.
-
Bereiding:
-
Laat de papillotten gedurende ± 15 min. gaar worden op de barbecue.
-
Laat de diepgevroren Brusselse wafels kleuren op de grill van uw barbecue gedurende ± 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de wafels in 8 gelijke stukjes. Verdeel het warme fruit over kommetjes. Voeg een bolletje roomijs toe en geef er 4 stukjes wafel bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de diepgevroren bosvruchten met de mascarpone en de crème de cassis.
-
Snij het vanillestokje in 2 en schraap er de zwarte pitjes uit. Doe de vanillepitjes en het kaneelstokje bij de mengeling met de bosvruchten.
-
Doe de bereiding in een Q-bag of in een papillot.
-
Bereiding:
-
Laat de papillotten gedurende ± 15 min. gaar worden op de barbecue.
-
Laat de diepgevroren Brusselse wafels kleuren op de grill van uw barbecue gedurende ± 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de wafels in 8 gelijke stukjes. Verdeel het warme fruit over kommetjes. Voeg een bolletje roomijs toe en geef er 4 stukjes wafel bij.