- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde tortellini met pompoensaus en salie
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en draden. Snij het vruchtvlees in stukken. Snipper de sjalot fijn en pers het knoflook. Snij de champignons in plakjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn. Snipper samen met de salie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de pompoen toe en stoof 5 min.
-
Overgiet met het water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Schep af en toe om. Mix fijn en kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de champignons met het knoflook 3 à 4 min. Kruid met de rozemarijn, tijm, salie, peper en zout.
-
Lepel een beetje pompoensaus over de bodem van een ovenschaal en bedek met een laag tortellini (ze mogen niet overlappen). Schep er wat champignons over. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en draden. Snij het vruchtvlees in stukken. Snipper de sjalot fijn en pers het knoflook. Snij de champignons in plakjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn. Snipper samen met de salie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de pompoen toe en stoof 5 min.
-
Overgiet met het water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Schep af en toe om. Mix fijn en kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de champignons met het knoflook 3 à 4 min. Kruid met de rozemarijn, tijm, salie, peper en zout.
-
Lepel een beetje pompoensaus over de bodem van een ovenschaal en bedek met een laag tortellini (ze mogen niet overlappen). Schep er wat champignons over. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië