- Bewaar

- Bewaar
Blinde vinken met Leffe
Onze drankensuggesties
Wijn Quinta Vista Vinho Regional Lisboa Portugal Bier Leffe Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Schil de wortelen en de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het bier en de mosterd toe aan de pan met het vlees. Dek af en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren champignons toe aan de pan en laat nog 10 min. verder stoven.
-
Neem het vlees uit de pan en hou warm. Bind de saus met de instantsausbinder.
-
Verdeel de wortelpuree over de borden en schik er een blinde vink op. Lepel er de saus over.
Onze drankensuggesties
Wijn Quinta Vista Vinho Regional Lisboa Portugal Bier Leffe Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Schil de wortelen en de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het bier en de mosterd toe aan de pan met het vlees. Dek af en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de diepgevroren champignons toe aan de pan en laat nog 10 min. verder stoven.
-
Neem het vlees uit de pan en hou warm. Bind de saus met de instantsausbinder.
-
Verdeel de wortelpuree over de borden en schik er een blinde vink op. Lepel er de saus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Quinta Vista Vinho Regional Lisboa Portugal Bier Leffe Blond Blond abdijbier