- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolrisotto met tofoe en groene kruiden
Onze drankensuggesties
Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de sjalot fijn. Hak het bieslook, de dragon en de peterselie fijn.
-
Spoel de rode bonen en laat uitlekken.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwten en de bonen toe en laat 2 min. verder stoven
-
Voeg 1 dl water en de diepgevroren bloemkoolrijst toe. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. verder koken. Zet het vuur af en roer er de boter, de geraspte kaas en de verse kruiden onder.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en roerbak de tofoe 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Schep de bloemkoolrisotto in diepe borden en serveer met de gebakken tofoe.
Onze drankensuggesties
Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de sjalot fijn. Hak het bieslook, de dragon en de peterselie fijn.
-
Spoel de rode bonen en laat uitlekken.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwten en de bonen toe en laat 2 min. verder stoven
-
Voeg 1 dl water en de diepgevroren bloemkoolrijst toe. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. verder koken. Zet het vuur af en roer er de boter, de geraspte kaas en de verse kruiden onder.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en roerbak de tofoe 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Schep de bloemkoolrisotto in diepe borden en serveer met de gebakken tofoe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Gérard Bertrand