- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu met lauwwarme wittekoolsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde rouge A.O.P. Côtes du Rhône Bier Achel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Snij intussen de wittekool fijn. Snij de rode uien in halvemaantjes en pers het knoflook.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de rode ui 1 min. Voeg de wittekool toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout en roer regelmatig. Haal de pan van het vuur, besprenkel de wittekool met de rodewijnazijn en kruid met de oregano.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4 min. aan elke kant. Snij in schuine stukken en serveer met de aardappelen en de lauwwarme wittekoolsalade.
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde rouge A.O.P. Côtes du Rhône Bier Achel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Snij intussen de wittekool fijn. Snij de rode uien in halvemaantjes en pers het knoflook.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de rode ui 1 min. Voeg de wittekool toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout en roer regelmatig. Haal de pan van het vuur, besprenkel de wittekool met de rodewijnazijn en kruid met de oregano.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4 min. aan elke kant. Snij in schuine stukken en serveer met de aardappelen en de lauwwarme wittekoolsalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde rouge A.O.P. Côtes du Rhône Bier Achel Tripel Blond abdijbier