- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu met prinsessenboontjes, aardappelen en pesto
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 0,0 % Bière sans alcool Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne partjes. Snij de kastanjechampignons in fijne plakjes.
-
Hak de hazelnoten grof en rooster in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Bak het knoflook en de rode ui 1 à 2 min. Voeg de champignons toe en laat 5 min. meebakken. Meng er de prinsessenbonen, de rucola en de pesto onder. Kruid met peper en zout. Verwarm nog 1 à 2 min.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 5 à 7 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Verdeel de groenten en de aardappelen over de borden en serveer er de cordon bleus bij. Werk af met de geroosterde hazelnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 0,0 % Bière sans alcool Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne partjes. Snij de kastanjechampignons in fijne plakjes.
-
Hak de hazelnoten grof en rooster in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Bak het knoflook en de rode ui 1 à 2 min. Voeg de champignons toe en laat 5 min. meebakken. Meng er de prinsessenbonen, de rucola en de pesto onder. Kruid met peper en zout. Verwarm nog 1 à 2 min.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 5 à 7 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Verdeel de groenten en de aardappelen over de borden en serveer er de cordon bleus bij. Werk af met de geroosterde hazelnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 0,0 % Bière sans alcool Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië