Cordon bleu met prinsessenboontjes, aardappelen en pesto
Cordon bleu met prinsessenboontjes, aardappelen en pesto

Cordon bleu met prinsessenboontjes, aardappelen en pesto

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2494 kj
Energie 596 kcal
Vet 27.1 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 36.7 g
Suiker 2.6 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 46.4 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snipper het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne partjes. Snij de kastanjechampignons in fijne plakjes.

  3. Hak de hazelnoten grof en rooster in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.

  5. Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  6. Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Bak het knoflook en de rode ui 1 à 2 min. Voeg de champignons toe en laat 5 min. meebakken. Meng er de prinsessenbonen, de rucola en de pesto onder. Kruid met peper en zout. Verwarm nog 1 à 2 min.

  7. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 5 à 7 min. aan elke kant op een matig vuur.

  8. Verdeel de groenten en de aardappelen over de borden en serveer er de cordon bleus bij. Werk af met de geroosterde hazelnoten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snipper het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne partjes. Snij de kastanjechampignons in fijne plakjes.

  3. Hak de hazelnoten grof en rooster in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.

  5. Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  6. Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Bak het knoflook en de rode ui 1 à 2 min. Voeg de champignons toe en laat 5 min. meebakken. Meng er de prinsessenbonen, de rucola en de pesto onder. Kruid met peper en zout. Verwarm nog 1 à 2 min.

  7. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 5 à 7 min. aan elke kant op een matig vuur.

  8. Verdeel de groenten en de aardappelen over de borden en serveer er de cordon bleus bij. Werk af met de geroosterde hazelnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2494 kj
Energie 596 kcal
Vet 27.1 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 36.7 g
Suiker 2.6 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 46.4 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Leffe 0,0 % Bière sans alcool Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal