- Bewaar

- Bewaar
Dadels met chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Smelt de pure en witte chocolade apart au bain-marie of in de microgolf (niet te hard, anders brandt de chocolade aan).
-
Verwijder intussen voorzichtig de pitten uit de dadels. Hak de pistachenoten fijn.
-
Prik de dadels op een vork en dompel ze onder in de chocolade (de helft in de pure en de andere helft in de witte chocolade). Leg ze op een bord of schaal bedekt met bakpapier. Bestrooi 1/3 met de pistachenoten, 1/3 met het kokospoeder en 1/3 met de amandelschilfers. Zet in de koelkast.
-
Serveer de dadels op een mooie schaal. Werk af met de muntblaadjes en de granaatappelpitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Smelt de pure en witte chocolade apart au bain-marie of in de microgolf (niet te hard, anders brandt de chocolade aan).
-
Verwijder intussen voorzichtig de pitten uit de dadels. Hak de pistachenoten fijn.
-
Prik de dadels op een vork en dompel ze onder in de chocolade (de helft in de pure en de andere helft in de witte chocolade). Leg ze op een bord of schaal bedekt met bakpapier. Bestrooi 1/3 met de pistachenoten, 1/3 met het kokospoeder en 1/3 met de amandelschilfers. Zet in de koelkast.
-
Serveer de dadels op een mooie schaal. Werk af met de muntblaadjes en de granaatappelpitten.