Fishburger met airfryer-frietjes
Fishburger met airfryer-frietjes

Fishburger met airfryer-frietjes

25 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 816 kcal
Energie 3414 kj
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraat 96 g
Suiker 17.7 g
Vezel 6 g
Eiwit 26.2 g
Zout 2.7 g
natrium 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Bak de frietjes en de burgers samen 11 min. in de airfryer op 200 °C. Schud halverwege om.

  3. Snij de vijgen in reepjes en hak de pinda’s grof.

  4. Meng een dressing van de olijfolie, de azijn, de honing, de mosterd, peper en zout. Roer er de vijgen en de pinda’s door.

  5. Verwarm de broodjes 1 min. in de airfryer op 200 °C. Snij de broodjes open, leg er een kabeljauwburger en wat sla op en werk af met de dressing. Sluit de broodjes en serveer met de frietjes. Geef er de ketchup in een potje apart bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Bak de frietjes en de burgers samen 11 min. in de airfryer op 200 °C. Schud halverwege om.

  3. Snij de vijgen in reepjes en hak de pinda’s grof.

  4. Meng een dressing van de olijfolie, de azijn, de honing, de mosterd, peper en zout. Roer er de vijgen en de pinda’s door.

  5. Verwarm de broodjes 1 min. in de airfryer op 200 °C. Snij de broodjes open, leg er een kabeljauwburger en wat sla op en werk af met de dressing. Sluit de broodjes en serveer met de frietjes. Geef er de ketchup in een potje apart bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 816 kcal
Energie 3414 kj
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraat 96 g
Suiker 17.7 g
Vezel 6 g
Eiwit 26.2 g
Zout 2.7 g
natrium 1.1 g

Bekijk het recept digitaal