- Bewaar

- Bewaar
Fishsticks met rucolapuree en kerstomatensalade
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Roodeberg wit KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de snoeptomaatjes in de lengte in 2.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de snoeptomaatjes met de rode ui en de paprikareepjes. Kruid met peper en zout en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de fishsticks ± 3 min. aan beide kanten.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de geraspte parmezaan en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden, leg er de fishsticks bij en serveer met de kerstomatensalade.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Roodeberg wit KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de snoeptomaatjes in de lengte in 2.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de snoeptomaatjes met de rode ui en de paprikareepjes. Kruid met peper en zout en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de fishsticks ± 3 min. aan beide kanten.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de geraspte parmezaan en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden, leg er de fishsticks bij en serveer met de kerstomatensalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Roodeberg wit KWV Western Cape - Zuid-Afrika