Fishsticks met rucolapuree en kerstomatensalade
Fishsticks met rucolapuree en kerstomatensalade

Fishsticks met rucolapuree en kerstomatensalade

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 564 kcal
Vet 20.7 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 66.4 g
Suiker 9.1 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 24.3 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de aardappelen en snij in stukken.

  4. Snij de snoeptomaatjes in de lengte in 2.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Snij de puntpaprika's in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.

  7. Rasp de parmezaan.

  8. Bereiding:
  9. (25 min.)

  10. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  11. Meng intussen de snoeptomaatjes met de rode ui en de paprikareepjes. Kruid met peper en zout en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn.

  12. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de fishsticks ± 3 min. aan beide kanten.

  13. Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de geraspte parmezaan en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  14. Afwerking:
  15. Verdeel de puree over de borden, leg er de fishsticks bij en serveer met de kerstomatensalade.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de aardappelen en snij in stukken.

  4. Snij de snoeptomaatjes in de lengte in 2.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Snij de puntpaprika's in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.

  7. Rasp de parmezaan.

  8. Bereiding:
  9. (25 min.)

  10. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  11. Meng intussen de snoeptomaatjes met de rode ui en de paprikareepjes. Kruid met peper en zout en meng met de olijfolie en de balsamicoazijn.

  12. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de fishsticks ± 3 min. aan beide kanten.

  13. Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de geraspte parmezaan en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  14. Afwerking:
  15. Verdeel de puree over de borden, leg er de fishsticks bij en serveer met de kerstomatensalade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 564 kcal
Vet 20.7 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 66.4 g
Suiker 9.1 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 24.3 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Roodeberg wit KWV Western Cape - Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal