- Bewaar

- Bewaar
Pita fresh & fish
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de halve wittekool in fijne reepjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Pers de citroen.
-
Verwarm de frituurpan voor op 175 °C of de oven op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: meng de mayonaise met de yoghurt, het citroensap en wat harissa naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Meng de wittekool met de rode uien en de peterselie. Meng er de dressing onder.
-
Bak de fi shsticks in de frituurpan of op een bakplaat in de oven (baktijd: zie verpakking). Laat eventueel uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes in een broodrooster of onder de ovengrill.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes voorzichtig open en vul ze met de wittekoolsalade en 2 fishsticks. Voorzie servetten.
Even lekker en makkelijk: een salade met de helft wittekool en de helft geraspte wortelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de halve wittekool in fijne reepjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Pers de citroen.
-
Verwarm de frituurpan voor op 175 °C of de oven op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: meng de mayonaise met de yoghurt, het citroensap en wat harissa naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Meng de wittekool met de rode uien en de peterselie. Meng er de dressing onder.
-
Bak de fi shsticks in de frituurpan of op een bakplaat in de oven (baktijd: zie verpakking). Laat eventueel uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes in een broodrooster of onder de ovengrill.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes voorzichtig open en vul ze met de wittekoolsalade en 2 fishsticks. Voorzie servetten.
Even lekker en makkelijk: een salade met de helft wittekool en de helft geraspte wortelen.