- Bewaar

- Bewaar
Pita met rauwkost en yoghurt-looksaus
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Solensis « Red Blend » 2021/2022 Vin de France Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 à 8 min.
-
Pers het knoflook. Hak het bieslook fijn. Snij de ongeschilde komkommer in dunne schijfjes.
-
Meng de Griekse yoghurt onder de mayonaise, het knoflook en het bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Open de pitabroodjes en vul met het vleesmengsel.
-
Doe er wat rauwkost, enkele schijfjes komkommer en de knoflooksaus bij.
-
Serveer met de rest van de rauwkost en de komkommer.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Solensis « Red Blend » 2021/2022 Vin de France Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verhit de olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 à 8 min.
-
Pers het knoflook. Hak het bieslook fijn. Snij de ongeschilde komkommer in dunne schijfjes.
-
Meng de Griekse yoghurt onder de mayonaise, het knoflook en het bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Open de pitabroodjes en vul met het vleesmengsel.
-
Doe er wat rauwkost, enkele schijfjes komkommer en de knoflooksaus bij.
-
Serveer met de rest van de rauwkost en de komkommer.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Solensis « Red Blend » 2021/2022 Vin de France Gérard Bertrand