- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische pita met gegrilde kikkererwten
Onze drankensuggesties
Wijn Jp. Chenet So Free rosé 0,0 % vol Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Meng met de olijfolie, de sriracha, de ui en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kikkererwten en de plantaardige kipstukjes over een bakplaat met bakpapier en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Snipper de dille fijn en meng onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Schil de wortelen en rasp ze. Hak de sla grof.
-
Open de pitabroodjes en vul met de geroosterde kikkererwten en kipstukjes, de sla en de geraspte wortelen. Werk af met de dilledressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Jp. Chenet So Free rosé 0,0 % vol Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Meng met de olijfolie, de sriracha, de ui en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kikkererwten en de plantaardige kipstukjes over een bakplaat met bakpapier en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Snipper de dille fijn en meng onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Schil de wortelen en rasp ze. Hak de sla grof.
-
Open de pitabroodjes en vul met de geroosterde kikkererwten en kipstukjes, de sla en de geraspte wortelen. Werk af met de dilledressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jp. Chenet So Free rosé 0,0 % vol Bier Chimay Goud Blond trappistenbier