- Bewaar

- Bewaar
Pita met kippenburger en gebakken aardappelpartjes
Onze drankensuggesties
Bier Rebel Local Sterk blond bier Wijn Chinon A.O.P. Domaine des Hardonnières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de rode ui in fijne ringen. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado grof en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Pers het knoflook en meng met de mayonaise, peper en zout.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelpartjes ± 10 min. goudbruin.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers 3 à 5 min. goudbruin aan één kant. Kruid met peper en zout. Draai om en leg op elke kippenburger 2 sneetjes pancetta. Laat nog 3 à 5 min. garen.
-
Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster of onder de ovengrill.
-
Snij de pitabroodjes open en verdeel er de rucola over. Lepel er wat avocado op en steek er een kippenburger in. Lepel er een halve eetlepel knoflookmayonaise op en bestrooi met de tomatenblokjes, de rode ui en wat tuinkers. Serveer met de gebakken aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Rebel Local Sterk blond bier Wijn Chinon A.O.P. Domaine des Hardonnières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de rode ui in fijne ringen. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado grof en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Pers het knoflook en meng met de mayonaise, peper en zout.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelpartjes ± 10 min. goudbruin.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers 3 à 5 min. goudbruin aan één kant. Kruid met peper en zout. Draai om en leg op elke kippenburger 2 sneetjes pancetta. Laat nog 3 à 5 min. garen.
-
Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster of onder de ovengrill.
-
Snij de pitabroodjes open en verdeel er de rucola over. Lepel er wat avocado op en steek er een kippenburger in. Lepel er een halve eetlepel knoflookmayonaise op en bestrooi met de tomatenblokjes, de rode ui en wat tuinkers. Serveer met de gebakken aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rebel Local Sterk blond bier Wijn Chinon A.O.P. Domaine des Hardonnières