- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde ananas met pistache en passievrucht
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 1 u. marineren)
-
Schil de ananas en snij in dikke schijven. Verwijder de harde kern en snij de schijven in 2. Schik in een schaal en overgiet met de amaretto en de vloeibare honing. Bestrooi met de kaneel en laat 1 u. marineren.
-
Hak intussen de pistachenoten fijn.
-
Klop de room lichtjes stijf.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de ananas 2 à 3 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Verdeel over de borden en lepel er wat room over. Snij de passievruchten in 2 en lepel het vruchtvlees over de room. Bestrooi met de fijngehakte pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 1 u. marineren)
-
Schil de ananas en snij in dikke schijven. Verwijder de harde kern en snij de schijven in 2. Schik in een schaal en overgiet met de amaretto en de vloeibare honing. Bestrooi met de kaneel en laat 1 u. marineren.
-
Hak intussen de pistachenoten fijn.
-
Klop de room lichtjes stijf.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de ananas 2 à 3 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Verdeel over de borden en lepel er wat room over. Snij de passievruchten in 2 en lepel het vruchtvlees over de room. Bestrooi met de fijngehakte pistachenoten.