- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde zoete aardappel met geitenkaas en granaatappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
Snij de granaatappelen in 2 en klop er de pitjes uit met een houten lepel.
-
Verkruimel de geitenkaas.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in plakjes van 1 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en kruid met de pilipili.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Leg de plakjes zoete aardappel tussen een klemrooster of in een aluminium schaaltje. Bak 2 à 3 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Verdeel de zoete aardappelen over de borden en bestrooi met de geitenkaas, de granaatappelpitjes en de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
Snij de granaatappelen in 2 en klop er de pitjes uit met een houten lepel.
-
Verkruimel de geitenkaas.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in plakjes van 1 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en kruid met de pilipili.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Leg de plakjes zoete aardappel tussen een klemrooster of in een aluminium schaaltje. Bak 2 à 3 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Verdeel de zoete aardappelen over de borden en bestrooi met de geitenkaas, de granaatappelpitjes en de rucola.