- Bewaar

- Bewaar
Gemengde salade met venkel, granaatappel en geroosterde noten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in dunne schijfjes
-
Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Rooster de walnootpitten 2 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Besprenkel met de honing en bak kort verder. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Meng de slamix onder de venkel en de granaatappelpitten.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie, de rodewijnazijn en de mosterd onder elkaar en meng er het granaatappelsap onder. Kruid met peper.
-
Meng de dressing onder de salade en werk af met de walnootpitten.
Doe de slamix en de venkel in dezelfde bewaardoos. Doe de granaatappelpitten, de geroosterde noten en de dressing in aparte potjes. Meng alles ter plekke onder elkaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in dunne schijfjes
-
Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Rooster de walnootpitten 2 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Besprenkel met de honing en bak kort verder. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Meng de slamix onder de venkel en de granaatappelpitten.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie, de rodewijnazijn en de mosterd onder elkaar en meng er het granaatappelsap onder. Kruid met peper.
-
Meng de dressing onder de salade en werk af met de walnootpitten.
Doe de slamix en de venkel in dezelfde bewaardoos. Doe de granaatappelpitten, de geroosterde noten en de dressing in aparte potjes. Meng alles ter plekke onder elkaar.