- Bewaar

- Bewaar
Griekse aardappelsalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Hak de dille en het bieslook fijn. Hak de walnoten grof.
-
Meng de yoghurt met de mosterd en de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Giet over de lauwe krielaardappelen en voeg de komkommer en de fijngehakte kruiden toe. Bestrooi met de grofgehakte walnoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Hak de dille en het bieslook fijn. Hak de walnoten grof.
-
Meng de yoghurt met de mosterd en de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Giet over de lauwe krielaardappelen en voeg de komkommer en de fijngehakte kruiden toe. Bestrooi met de grofgehakte walnoten.