- Bewaar

- Bewaar
Griekse pastasalade met feta en geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (35 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes. Snij de kerstomaten in de lengte in 2. Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukjes.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verdeel intussen de kerstomaten, de courgette en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2/3 van de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen en de olijven in 2.
-
Meng de Griekse pasta met de olijven, de rode ui, het bieslook en de geroosterde groenten. Besprenkel met de rest van de olijfolie en verkruimel er de feta over. Kruid met zwarte peper.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (35 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes. Snij de kerstomaten in de lengte in 2. Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukjes.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verdeel intussen de kerstomaten, de courgette en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2/3 van de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen en de olijven in 2.
-
Meng de Griekse pasta met de olijven, de rode ui, het bieslook en de geroosterde groenten. Besprenkel met de rest van de olijfolie en verkruimel er de feta over. Kruid met zwarte peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc