- Bewaar

- Bewaar
Halloumi met gegrilde groenten en een frisse dip
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Domaine Romagnac Garcin - Tavel - A.O.P. Côtes du Rhône Wijn A.O.P. Ventoux - Vin Rosé Sec - partybox 3 L
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 8 stukken. Snij de halloumi in 12 gelijke blokjes. Prik afwisselend stukjes halloumi, paprika en champignons op 4 brochettestokken. Wrijf in met de olijfolie.
-
Rasp de wortel. Snipper de sjalot en de blaadjes koriander fijn. Pers de limoen. Meng alles onder de plattekaas. Kruid met de ras el hanout, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant op een goed warme barbecue, tot er streepjes op de kaas komen. Serveer met de dipsaus.
Plan B bij slecht weer
Bak de brochettes in een grillpan.
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Domaine Romagnac Garcin - Tavel - A.O.P. Côtes du Rhône Wijn A.O.P. Ventoux - Vin Rosé Sec - partybox 3 L
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 8 stukken. Snij de halloumi in 12 gelijke blokjes. Prik afwisselend stukjes halloumi, paprika en champignons op 4 brochettestokken. Wrijf in met de olijfolie.
-
Rasp de wortel. Snipper de sjalot en de blaadjes koriander fijn. Pers de limoen. Meng alles onder de plattekaas. Kruid met de ras el hanout, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant op een goed warme barbecue, tot er streepjes op de kaas komen. Serveer met de dipsaus.
Plan B bij slecht weer
Bak de brochettes in een grillpan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Domaine Romagnac Garcin - Tavel - A.O.P. Côtes du Rhône Wijn A.O.P. Ventoux - Vin Rosé Sec - partybox 3 L