- Bewaar

- Bewaar
Happy pizza
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in 2. Snij 2/3 in staafjes, de rest in schijfjes.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Leg de rollen pizzadeeg open en bestrijk met het tomatenvlees.
-
Bestrooi de pizza's met wat diepgevroren mediterrane mix. Strooi er de mozzarella over en kruid met Italiaanse kruiden.
-
Maak een gezichtje. Leg bovenaan wat champignonschijfjes en courgettestaafjes voor het haar. De ogen en de neus maak je met een schijfje courgette, met de hamreepjes vorm je een mondje. Je kan ook nog een schijfje champignon gebruiken voor de oortjes.
-
Zet de pizza's 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in 2. Snij 2/3 in staafjes, de rest in schijfjes.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Leg de rollen pizzadeeg open en bestrijk met het tomatenvlees.
-
Bestrooi de pizza's met wat diepgevroren mediterrane mix. Strooi er de mozzarella over en kruid met Italiaanse kruiden.
-
Maak een gezichtje. Leg bovenaan wat champignonschijfjes en courgettestaafjes voor het haar. De ogen en de neus maak je met een schijfje courgette, met de hamreepjes vorm je een mondje. Je kan ook nog een schijfje champignon gebruiken voor de oortjes.
-
Zet de pizza's 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.