- Bewaar

- Bewaar
Huisgemaakte granola
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Verhit de olie samen met de bruine suiker,de ahornsiroop, het gemberpoeder en de kaneel in een steelpan op een zacht vuur.
-
Verdeel de havermout, de zonnebloempitten en de pompoenpitten over een bakplaat met bakpapier. Overgiet met de warme olie en meng goed.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven en roer regelmatig.
-
Zet de oven halfopen en laat de granola afkoelen.
-
Voeg de zachte veenbessen toe aan de afgekoelde en krokante granola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Verhit de olie samen met de bruine suiker,de ahornsiroop, het gemberpoeder en de kaneel in een steelpan op een zacht vuur.
-
Verdeel de havermout, de zonnebloempitten en de pompoenpitten over een bakplaat met bakpapier. Overgiet met de warme olie en meng goed.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven en roer regelmatig.
-
Zet de oven halfopen en laat de granola afkoelen.
-
Voeg de zachte veenbessen toe aan de afgekoelde en krokante granola.