- Bewaar

- Bewaar
Komkommergazpacho met radijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommers in blokjes.
-
Snij de helft van de radijzen in fijne schijfjes en snij de rest in 2.
-
Knip de tuinkers uit het bakje.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de stukjes komkommer en avocado samen met de olijfolie, 2 dl water, de azijn, zwarte peper en zout tot een vloeibaar mengsel.
-
Voeg de sjalotten, het knoflook en de halve radijzen toe en mix opnieuw.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gazpacho over kommetjes of glaasjes. Werk af met een toefje geitenkaas, pistachenoten, schijfjes radijs, tuinkers en radijsscheuten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommers in blokjes.
-
Snij de helft van de radijzen in fijne schijfjes en snij de rest in 2.
-
Knip de tuinkers uit het bakje.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de stukjes komkommer en avocado samen met de olijfolie, 2 dl water, de azijn, zwarte peper en zout tot een vloeibaar mengsel.
-
Voeg de sjalotten, het knoflook en de halve radijzen toe en mix opnieuw.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gazpacho over kommetjes of glaasjes. Werk af met een toefje geitenkaas, pistachenoten, schijfjes radijs, tuinkers en radijsscheuten.