Lactosevrije kokosglaasjes met aardbei en blauwe bes
Lactosevrije kokosglaasjes met aardbei en blauwe bes

Lactosevrije kokosglaasjes met aardbei en blauwe bes

20 min.
Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 515 kj
Energie 123 kcal
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 22.3 g
Suiker 21.2 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.1 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + afkoelen
  2. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp goed uit.

  3. Breng de helft van de kokosdrink aan de kook in een steelpannetje. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes en de rietsuiker onder tot alles opgelost is. Meng er de rest van de kokosdrink onder. Roer goed en verdeel over glaasjes. Laat minstens 3 u. afkoelen in de koelkast.

  4. Snij de aardbeien in kleine stukjes en roer er de confituur onder. Verdeel vlak voor het serveren over de opgesteven kokosglaasjes. Versier met de blauwe bessen en bestrooi met het kokospoeder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + afkoelen
  2. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp goed uit.

  3. Breng de helft van de kokosdrink aan de kook in een steelpannetje. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes en de rietsuiker onder tot alles opgelost is. Meng er de rest van de kokosdrink onder. Roer goed en verdeel over glaasjes. Laat minstens 3 u. afkoelen in de koelkast.

  4. Snij de aardbeien in kleine stukjes en roer er de confituur onder. Verdeel vlak voor het serveren over de opgesteven kokosglaasjes. Versier met de blauwe bessen en bestrooi met het kokospoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 515 kj
Energie 123 kcal
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 22.3 g
Suiker 21.2 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.1 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal