- Bewaar

- Bewaar
Lactosevrije kokosglaasjes met aardbei en blauwe bes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + afkoelen
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp goed uit.
-
Breng de helft van de kokosdrink aan de kook in een steelpannetje. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes en de rietsuiker onder tot alles opgelost is. Meng er de rest van de kokosdrink onder. Roer goed en verdeel over glaasjes. Laat minstens 3 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij de aardbeien in kleine stukjes en roer er de confituur onder. Verdeel vlak voor het serveren over de opgesteven kokosglaasjes. Versier met de blauwe bessen en bestrooi met het kokospoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + afkoelen
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp goed uit.
-
Breng de helft van de kokosdrink aan de kook in een steelpannetje. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes en de rietsuiker onder tot alles opgelost is. Meng er de rest van de kokosdrink onder. Roer goed en verdeel over glaasjes. Laat minstens 3 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij de aardbeien in kleine stukjes en roer er de confituur onder. Verdeel vlak voor het serveren over de opgesteven kokosglaasjes. Versier met de blauwe bessen en bestrooi met het kokospoeder.