- Bewaar

- Bewaar
Loempia met bresaola, spinazie en ricotta
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. De smaak is sappig en rond, krachtig en evenwichtig. U wordt getrakteerd op een vrij lange afdronk.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook (fijngesnipperd) en de gember (geraspt) glazig. Voeg de spinazie toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roerbak 3 min., laat uitlekken en druk al het vocht eruit.
-
Neem van het vuur en roer er de bresaola (fijngesneden) en de ricotta onder.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de spinaziemengeling over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. De smaak is sappig en rond, krachtig en evenwichtig. U wordt getrakteerd op een vrij lange afdronk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook (fijngesnipperd) en de gember (geraspt) glazig. Voeg de spinazie toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roerbak 3 min., laat uitlekken en druk al het vocht eruit.
-
Neem van het vuur en roer er de bresaola (fijngesneden) en de ricotta onder.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de spinaziemengeling over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. De smaak is sappig en rond, krachtig en evenwichtig. U wordt getrakteerd op een vrij lange afdronk.