- Bewaar

- Bewaar
Milanese schnitzel met farfalle en pompoen
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2022 Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier De Koninck APA amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de sjalotten fijn. Schil de butternut en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de butternutblokjes 5 min. Voeg de sjalot toe en laat 5 min. meebakken. Voeg de passata toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de schnitzels 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Meng de pasta met de butternut-tomatensaus. Bestrooi met de emmentaler en serveer met de Milanese schnitzels.
Liever veggie?
Vervang de Milanese schnitzel door een vegetarische schnitzel.
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2022 Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier De Koninck APA amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de sjalotten fijn. Schil de butternut en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de butternutblokjes 5 min. Voeg de sjalot toe en laat 5 min. meebakken. Voeg de passata toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de schnitzels 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Meng de pasta met de butternut-tomatensaus. Bestrooi met de emmentaler en serveer met de Milanese schnitzels.
Liever veggie?
Vervang de Milanese schnitzel door een vegetarische schnitzel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2022 Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier De Koninck APA amberbier