Milanese schnitzel met farfalle en pompoen
Milanese schnitzel met farfalle en pompoen

Milanese schnitzel met farfalle en pompoen

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1010 kcal
Energie 4226 kj
Vet 41.9 g
Verzadigd vet 20.1 g
Koolhydraat 90.4 g
Suiker 17.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 65.1 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snipper intussen de sjalotten fijn. Schil de butternut en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij de rest in blokjes van 1 cm.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de butternutblokjes 5 min. Voeg de sjalot toe en laat 5 min. meebakken. Voeg de passata toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een pan en bak de schnitzels 4 à 5 min. aan elke kant.

  5. Meng de pasta met de butternut-tomatensaus. Bestrooi met de emmentaler en serveer met de Milanese schnitzels.

Tip
Liever veggie?

Vervang de Milanese schnitzel door een vegetarische schnitzel.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snipper intussen de sjalotten fijn. Schil de butternut en verwijder de pitten en de zaadlijsten. Snij de rest in blokjes van 1 cm.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de butternutblokjes 5 min. Voeg de sjalot toe en laat 5 min. meebakken. Voeg de passata toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een pan en bak de schnitzels 4 à 5 min. aan elke kant.

  5. Meng de pasta met de butternut-tomatensaus. Bestrooi met de emmentaler en serveer met de Milanese schnitzels.

Tip
Liever veggie?

Vervang de Milanese schnitzel door een vegetarische schnitzel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1010 kcal
Energie 4226 kj
Vet 41.9 g
Verzadigd vet 20.1 g
Koolhydraat 90.4 g
Suiker 17.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 65.1 g
Zout 4.8 g
natrium 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2022 Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier De Koninck APA amberbier

Bekijk het recept digitaal