Traybake met pompoen, paprika en boomstammetjes
Traybake met pompoen, paprika en boomstammetjes

Traybake met pompoen, paprika en boomstammetjes

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 621 kcal
Energie 2598 kj
Vet 35.3 g
Verzadigd vet 16.4 g
Koolhydraat 39.6 g
Suiker 6.3 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 33.7 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 25 à 30 min. in de oven

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de ongeschilde aardappelen in fijne partjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.

  3. Verdeel de pompoen, de aardappelen en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met blaadjes rozemarijn, peper en zout. Meng er de olijfolie onder.

  4. Schik de boomstammetjes tussen de groenten en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 25 à 30 min. in de oven

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de ongeschilde aardappelen in fijne partjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.

  3. Verdeel de pompoen, de aardappelen en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met blaadjes rozemarijn, peper en zout. Meng er de olijfolie onder.

  4. Schik de boomstammetjes tussen de groenten en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 621 kcal
Energie 2598 kj
Vet 35.3 g
Verzadigd vet 16.4 g
Koolhydraat 39.6 g
Suiker 6.3 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 33.7 g
Zout 2.8 g
natrium 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Postel Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal