- Bewaar

- Bewaar
Traybake met pompoen, paprika en boomstammetjes
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 25 à 30 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de ongeschilde aardappelen in fijne partjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.
-
Verdeel de pompoen, de aardappelen en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met blaadjes rozemarijn, peper en zout. Meng er de olijfolie onder.
-
Schik de boomstammetjes tussen de groenten en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 25 à 30 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de ongeschilde aardappelen in fijne partjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.
-
Verdeel de pompoen, de aardappelen en de paprika over een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met blaadjes rozemarijn, peper en zout. Meng er de olijfolie onder.
-
Schik de boomstammetjes tussen de groenten en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Postel Blond Blond abdijbier