- Bewaar

- Bewaar
Noedels met pikante tofoe en paksoi
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès rosé A.O.P. Bandol Bier Cristal Pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de tofoe in hapklare stukken. Knijp er zo veel mogelijk vocht uit en dep droog. Wentel door het maiszetmeel.
-
Verhit de helft van de zonnebloemolie in een pan en bak de tofoe 5 à 8 min. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pers intussen 1/4 van het knoflook fijn. Rasp de limoenschil en pers de helft van de limoen. Meng het knoflook met de sriracha, de sojasaus, de limoenzeste en het sap.
-
Snipper de rest van het knoflook en de gember fijn. Snij de paksoi in stukken van 1 cm. Snij de puntpaprika’s in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in stukken van 1 cm.
-
Verhit de rest van de zonnebloemolie in de wok en bak de gember en het knoflook. Voeg de paksoi en de paprika toe en roerbak 3 min. Kruid met peper en zout. Meng er de noedels onder.
-
Meng de tofoe met de saus. Verdeel de noedels met groenten over kommetjes en de tofoe toe. Snij de lente-uitjes in fijne ringen en strooi over het gerecht.
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès rosé A.O.P. Bandol Bier Cristal Pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de sobanoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de tofoe in hapklare stukken. Knijp er zo veel mogelijk vocht uit en dep droog. Wentel door het maiszetmeel.
-
Verhit de helft van de zonnebloemolie in een pan en bak de tofoe 5 à 8 min. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pers intussen 1/4 van het knoflook fijn. Rasp de limoenschil en pers de helft van de limoen. Meng het knoflook met de sriracha, de sojasaus, de limoenzeste en het sap.
-
Snipper de rest van het knoflook en de gember fijn. Snij de paksoi in stukken van 1 cm. Snij de puntpaprika’s in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in stukken van 1 cm.
-
Verhit de rest van de zonnebloemolie in de wok en bak de gember en het knoflook. Voeg de paksoi en de paprika toe en roerbak 3 min. Kruid met peper en zout. Meng er de noedels onder.
-
Meng de tofoe met de saus. Verdeel de noedels met groenten over kommetjes en de tofoe toe. Snij de lente-uitjes in fijne ringen en strooi over het gerecht.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès rosé A.O.P. Bandol Bier Cristal Pils