- Bewaar

- Bewaar
Noedels met veggiegehakt en gewokte groentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Côte des Roses rosé A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand Bier St-Feuillien Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Schil de wortelen, snij in de lengte in 2 en daarna in dunne halvemaantjes. Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij daarna fijn. Snij het rode pepertje in fijne ringen.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Kook de wortelen 4 min. mee.
-
Snipper het knoflook fijn. Verhit de helft van de rijstolie in een wok en roerbak het rode pepertje en het knoflook 2 min. Voeg de spitskool en de peultjes toe en roerbak 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de rijstolie in dezelfde wok en bak het gehakt 6 min. Voeg de gewokte groenten opnieuw toe en meng er de sojasaus en de teriyakisaus onder. Meng er de noedels en de wortelen onder en laat nog even doorwarmen.
-
Snij intussen de lente-uitjes in schuine stukjes. Verdeel de noedelwok over de borden en werk af met de lente-uitjes en de olijfolie met chilipeper.
Onze drankensuggesties
Wijn Côte des Roses rosé A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand Bier St-Feuillien Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Schil de wortelen, snij in de lengte in 2 en daarna in dunne halvemaantjes. Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij daarna fijn. Snij het rode pepertje in fijne ringen.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Kook de wortelen 4 min. mee.
-
Snipper het knoflook fijn. Verhit de helft van de rijstolie in een wok en roerbak het rode pepertje en het knoflook 2 min. Voeg de spitskool en de peultjes toe en roerbak 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de rijstolie in dezelfde wok en bak het gehakt 6 min. Voeg de gewokte groenten opnieuw toe en meng er de sojasaus en de teriyakisaus onder. Meng er de noedels en de wortelen onder en laat nog even doorwarmen.
-
Snij intussen de lente-uitjes in schuine stukjes. Verdeel de noedelwok over de borden en werk af met de lente-uitjes en de olijfolie met chilipeper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Côte des Roses rosé A.O.P. Languedoc Gérard Bertrand Bier St-Feuillien Tripel Blond abdijbier