- Bewaar

- Bewaar
Penne met venkel, tomaten en kippenchipolata
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de snoeptomaten in 2. Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in dunne reepjes (hou het venkelgroen apart voor de afwerking).
-
Rasp de parmezaan en snij de kippenchipolata’s in stukjes van ± 4 cm.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de helft van de boter in een kookpot en stoof de venkel en het knoflook 10 min. Voeg na 5 min. de tomaten toe. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, zwarte peper en zout.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een pan en bak de chipolatastukjes 3 min. aan elke kant.
-
Meng de pesto, de groenten en de helft van de geraspte parmezaan onder de pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de kippenchipolata's over de pasta en bestrooi met het venkelgroen en de rest van de parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de snoeptomaten in 2. Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in dunne reepjes (hou het venkelgroen apart voor de afwerking).
-
Rasp de parmezaan en snij de kippenchipolata’s in stukjes van ± 4 cm.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de helft van de boter in een kookpot en stoof de venkel en het knoflook 10 min. Voeg na 5 min. de tomaten toe. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, zwarte peper en zout.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een pan en bak de chipolatastukjes 3 min. aan elke kant.
-
Meng de pesto, de groenten en de helft van de geraspte parmezaan onder de pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de kippenchipolata's over de pasta en bestrooi met het venkelgroen en de rest van de parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc