- Bewaar

- Bewaar
Petit-beurretaart met koffie en chocolade
Onze drankensuggesties
andere Oxfam fairtrade Highland coffee
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade en de boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Scheid intussen de eidooier van het eiwit. Klop de eidooier samen met de suiker tot een schuimige massa. Klop het eiwit stijf.
-
Roer de eidooiermengeling onder de gesmolten chocolade.
-
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig met een houten lepel onder de chocolade.
-
Dompel de koekjes een voor een in de koffie. Leg afwisselend een laag koekjes en een laag chocolademengsel in een schaal. Eindig met een laag chocolademengsel.
-
Zet 12 u. in de koelkast.
-
Snij de taart in stukken en serveer eventueel met wat frambozencoulis en stukjes ananas.
Onze drankensuggesties
andere Oxfam fairtrade Highland coffee
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade en de boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Scheid intussen de eidooier van het eiwit. Klop de eidooier samen met de suiker tot een schuimige massa. Klop het eiwit stijf.
-
Roer de eidooiermengeling onder de gesmolten chocolade.
-
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig met een houten lepel onder de chocolade.
-
Dompel de koekjes een voor een in de koffie. Leg afwisselend een laag koekjes en een laag chocolademengsel in een schaal. Eindig met een laag chocolademengsel.
-
Zet 12 u. in de koelkast.
-
Snij de taart in stukken en serveer eventueel met wat frambozencoulis en stukjes ananas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Oxfam fairtrade Highland coffee