Pizzabroodje
Pizzabroodje

Pizzabroodje

20 min.
Hoofdgerecht
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 588 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 77.3 g
Eiwit 28.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij de stokbroodjes open. Snij de charcuterie in fijne reepjes.

  3. Snij de tomaten in blokjes. Snipper de ui fijn.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  5. Meng de fijngesnipperde ui met de tomaten, de paprika's en de charcuterie.

  6. Verdeel de mengeling over de stokbroodhelften en bestrooi met de geraspte mozzarella. Kruid met de Italiaanse kruiden.

  7. Leg de stokbroodjes op een rooster en bak ze 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij de stokbroodjes open. Snij de charcuterie in fijne reepjes.

  3. Snij de tomaten in blokjes. Snipper de ui fijn.

  4. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  5. Meng de fijngesnipperde ui met de tomaten, de paprika's en de charcuterie.

  6. Verdeel de mengeling over de stokbroodhelften en bestrooi met de geraspte mozzarella. Kruid met de Italiaanse kruiden.

  7. Leg de stokbroodjes op een rooster en bak ze 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 588 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 77.3 g
Eiwit 28.1 g

Bekijk het recept digitaal