- Bewaar

- Bewaar
Pizzabroodje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de stokbroodjes open. Snij de charcuterie in fijne reepjes.
-
Snij de tomaten in blokjes. Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Meng de fijngesnipperde ui met de tomaten, de paprika's en de charcuterie.
-
Verdeel de mengeling over de stokbroodhelften en bestrooi met de geraspte mozzarella. Kruid met de Italiaanse kruiden.
-
Leg de stokbroodjes op een rooster en bak ze 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de stokbroodjes open. Snij de charcuterie in fijne reepjes.
-
Snij de tomaten in blokjes. Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Meng de fijngesnipperde ui met de tomaten, de paprika's en de charcuterie.
-
Verdeel de mengeling over de stokbroodhelften en bestrooi met de geraspte mozzarella. Kruid met de Italiaanse kruiden.
-
Leg de stokbroodjes op een rooster en bak ze 15 min. in de voorverwarmde oven.