- Bewaar

- Bewaar
Quiche met asperges en zongedroogde tomaten
Onze drankensuggesties
Bier Ypra Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min. + 30 à 35 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 28 cm). Leg er een vel bakpapier op en bedek met bakparels of droge bonen. Bak 10 min. voor in de voorverwarmde oven (blind bakken). Haal uit de oven.
-
Laat intussen de diepgevroren asperges oppervlakkig ontdooien en laat de zongedroogde tomaten uitlekken.
-
Klop de eieren los en meng met de room. Kruid goed met de tijm, peper en zout.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C.
-
Snij de asperges in stukken van 2 cm en verdeel over de taartbodem. Bestrooi met wat kaas en schik er de zongedroogde tomaten op
-
Overgiet met de roommengeling en zet 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verkruimel de walnootpitten en strooi over de sla.
Onze drankensuggesties
Bier Ypra Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min. + 30 à 35 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø ± 28 cm). Leg er een vel bakpapier op en bedek met bakparels of droge bonen. Bak 10 min. voor in de voorverwarmde oven (blind bakken). Haal uit de oven.
-
Laat intussen de diepgevroren asperges oppervlakkig ontdooien en laat de zongedroogde tomaten uitlekken.
-
Klop de eieren los en meng met de room. Kruid goed met de tijm, peper en zout.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180 °C.
-
Snij de asperges in stukken van 2 cm en verdeel over de taartbodem. Bestrooi met wat kaas en schik er de zongedroogde tomaten op
-
Overgiet met de roommengeling en zet 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verkruimel de walnootpitten en strooi over de sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ypra Blond bier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand