- Bewaar

- Bewaar
Raclette met witloof-hamrolletjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij het witloof in de lengte in 2. Smelt de boter in een kookpot en bak het witloof 3 min. Draai om en verdeel er de honing over. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 2 min. verder stoven.
-
Snij elk sneetje ham in de breedte in 4. Rol het witloof in de reepjes ham.
-
Verwijder de korsten van de raclettekaas.
-
Leg elk witloofstronkje in een raclettepannetje. Leg er telkens 1 sneetje kaas over en bestrooi met de panko. Laat bakken tot de kaas gesmolten is en de panko goudbruin is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij het witloof in de lengte in 2. Smelt de boter in een kookpot en bak het witloof 3 min. Draai om en verdeel er de honing over. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 2 min. verder stoven.
-
Snij elk sneetje ham in de breedte in 4. Rol het witloof in de reepjes ham.
-
Verwijder de korsten van de raclettekaas.
-
Leg elk witloofstronkje in een raclettepannetje. Leg er telkens 1 sneetje kaas over en bestrooi met de panko. Laat bakken tot de kaas gesmolten is en de panko goudbruin is.